Имплантология


Днес имплантите са сред медицинските дейности, чиято успеваемост е сред най-високите в медицината изобщо. При поставянето на имплант, особено при по-специфичните случаи, малките детайли са тези, които правят успеха цялостен.

Имплантологията генерира нов свят, открива нови алтернативи, предизвиква искрени усмивки и дава надежда на онези, които вече са я загубили, заедно с някой свой зъб.

Безспорно доказано във времето решение

Веднъж поставен, имплантът е до живот, при една добра поддръжка и хигиена. При поставянето на импланта трябва да се спазва изкючително стриктен протокол подчинен на детайлен анализ на всеки отделен пациент.

Имплантът - решение
за цял живот

Запази час


При нас пациентите никога не чакат. За да можем да отделим на всеки нужното време, работим само с предварително запазен час. Можем да ви запазим час в най-удобното за Вас време. Така ще разполагаме с необходимото време, за да се запознаем със състоянието на зъбите Ви и да обсъдим подробно, това което искате да се случи в зъболекарския кабинет.

Първите три стъпки към съвършената усмивка

Обади се и запази удобен за теб час за преглед.

Телефон, на който можете да запазите час за зъболекар
087 917 2347

На прегледа ви запознаваме с проблемите в устата ви и възможните варианти за тяхното решаване.

Задай всички въпроси, които имаш и получи отговор.

Как да ни намерите?

Кабинетът ни е на изключително лесено и удоно място - на кръстовището на бул."България" и бул."Гоце Делчев" в бизнес сграда "ФИНА 5", която се вижда от самото кръстовище.

Адрес


ул. Твърдишки проход 23 (Бизнес сграда "ФИНА 5")