Филъри


Процедурите ефикасно редуцират линиите и бръчките, увеличават и уплътняват устните, подобряват контура и обема на лицето, подобряват структурата и еластичността на кожата. Доверете ни се и ние ще сбъднем мечтата ви за естествена и подчертана красота.

Връща изгубения обем на устните

Искате да имате естествено оформени и красиви устни? Създадени така, че да устояват на постоянните движения на мускула orbicularis oris, но заедно с това са достатъчно меки, за да се адаптират към чувствителните тъкани на устните. Те създават красиви, естествено изглеждащи устни.

Може да използвате процедурата, за да възстановите изгубения обем, да изгладите бръчките или дори само, за да хидратирате устните си.

Процедура за леки промени с естествен резултат

Линиите и бръчките не винаги придават характер на лицето, понякога те дават точно обратното впечатление. Процедурите могат да изгладят линиите на гнева и да дадат на изморените ви очи нежен лифтинг, за да получите вида, който желаете.

 • Линии на безпокойството
 • Линии на гнева
 • ”Тъжни” ъгли на устата
 • Бръчки от носа към устата
 • Линии на усмивката
 • Пушачески бръчки
Процедурите научно доказано подобряват качеството на кожата и могат да бъдат използвани за подмладяване на лицето по естествен начин.

Лицето ви ще придобие по-младежки вид

Лицето ви може да си върне изгубения обем по внимателен и естествен начин. Процедурите са индивидуализирани според вашите желания и нужди, резултатите могат да бъдат видяни незабавно. Тъй като, процедурата е нехирургическа времето за възстановяване след нея е минимално и вие можете да се върнете бързо към обичайния си начин на живот.

Подмладяване на кожата

Програмата от процедури постепенно създава сияйна кожа, като нежно и по естествен начин изглажда кожата отвътре. Продуктите научно доказано подобряват качеството на кожата и могат да бъдат използвани за подмладяване, например, на лице, шия, деколте и ръце.

 • Цяло лице
 • Шия
 • Деколте
 • Ръце
 • Белези от акне
Всички ще забележат
без никой да разбере

Запази час


При нас пациентите никога не чакат. За да можем да отделим на всеки нужното време, работим само с предварително запазен час. Можем да ви запазим час в най-удобното за Вас време. Така ще разполагаме с необходимото време, за да се запознаем със състоянието на зъбите Ви и да обсъдим подробно, това което искате да се случи в зъболекарския кабинет.

Първите три стъпки към съвършената усмивка

Обади се и запази удобен за теб час за преглед.

Телефон, на който можете да запазите час за зъболекар
087 917 2347

На прегледа ви запознаваме с проблемите в устата ви и възможните варианти за тяхното решаване.

Задай всички въпроси, които имаш и получи отговор.

Как да ни намерите?

Кабинетът ни е на изключително лесено и удоно място - на кръстовището на бул."България" и бул."Гоце Делчев" в бизнес сграда "ФИНА 5", която се вижда от самото кръстовище.

Адрес


ул. Твърдишки проход 23 (Бизнес сграда "ФИНА 5")