Цени


За да изберем най-подходящото лечение и да ви дадем точна цена на всяка една услуга от него, трябва обстойно да се запознаем със състоянието на вашите зъби и да обсъдим проблемите в устата Ви, както и възможните варианти за тяхното решаване. Ще ви бъдат разяснени предимствата, недостатъците и цената на всеки един от тях.

Различни варианти за лечение

Ние разбираме Вашето желание да научите цените за услугите, които ви интересуват, но трябва да разберете, че в съвременната стоматология за всеки проблем съществуват различни начини за неговото решаване. За да можем да изберем най-подходящото лечение съобразено с възможностите на всеки и да Ви дадем точна цена на всяка една услуга от него, трябва обстойно да се запознаем със състоянието на вашите зъби и да обсъдим проблемите в устата Ви, както и възможните варианти за тяхното решаване със съответните предимства, недостатъци и цена.

По време на прегледа се дискутират всички проблеми, които имате, различните начини за тяхното решаване и цената на всяка една от възможностите за възстановяване на съзъбието.

Преглед консултация

  • Обстоен преглед
  • Визуално представяне на състоянието
  • Разясняване на проблемите
  • Варианти за лечение предимства и недостатъци
  • Избор на най-подходящото лечение
  • Цена
50 лв.
Запази час

Естетична стоматология

Какво по-добро от това, да ви се предложи лечение, което ще запази вашите зъби, ще ги направи по-красиви и най-важното – за достатъчно дълъг период от време. Ето, това е вече истинска революция!

Виж Подробно

Имплантология

Наричат я чудо. И с право. Имплантологията генерира нов свят, открива нови алтернативи, предизвиква искрени усмивки и дава надежда на онези, които вече са я загубили, заедно с някой свой зъб.

Виж Подробно

Филъри

Процедурите ефикасно редуцират линиите и бръчките, увеличават и уплътняват устните, подобряват контура и обема на лицето, подобряват структурата и еластичността на кожата.

Виж Подробно

Запази час


При нас пациентите никога не чакат. За да можем да отделим на всеки нужното време, работим само с предварително запазен час. Можем да ви запазим час в най-удобното за Вас време. Така ще разполагаме с необходимото време, за да се запознаем със състоянието на зъбите Ви и да обсъдим подробно, това което искате да се случи в зъболекарския кабинет.

Първите три стъпки към съвършената усмивка

Обади се и запази удобен за теб час за преглед.

Телефон, на който можете да запазите час за зъболекар
087 917 2347

На прегледа ви запознаваме с проблемите в устата ви и възможните варианти за тяхното решаване.

Задай всички въпроси, които имаш и получи отговор.

Как да ни намерите?

Кабинетът ни е на изключително лесено и удоно място - на кръстовището на бул."България" и бул."Гоце Делчев" в бизнес сграда "ФИНА 5", която се вижда от самото кръстовище.

Адрес


ул. Твърдишки проход 23 (Бизнес сграда "ФИНА 5")